Patrick County Public Schools

Let op: opent in een nieuw venster Afdrukken

Patrick_County_High_School_logo

 

 

 

Business: Schoolbus vervoer

 

Case:

De doelen van Clean School Bus USA zijn om schoolkinderen minder bloot te stellen aan dieseluitstoot en bovendien de luchtvervuiling van schoolbussen te verminderen. 24 miljoen Amerikaanse kinderen rijden dagelijks met de schoolbus. Gemiddeld zitten deze kinderen 1 1/2 uur in een schoolbus. Schoolbussen rijden jaarlijks meer dan 6,4 miljard kilometer.

 

Schoolbussen zijn de veiligste manier voor kinderen in de USA om naar school te komen. Echter, de vervuiling van deze oude dieselwagens zijn voor iedereen ongezond, en met name voor kinderen. Door samen te werken kunnen we de vervuiling van schoolbussen terugdringen en er zo voor zorgen dat schoolbussen ook een schone manier worden om naar school te gaan. Clean School Bus USA brengt P-Eye samen met opleiding, transport en de volksgezondheidsorganisaties om zo te werken aan de doelen van Patrick County Public Schools. Het upgraden van de bussen die in de vloot blijven met technologieën die de uitstoot verminderen is de eerste grote stap.

 

Klant aan het woord:

“Ieder schooldistrict of busvloot zou een vorm van een bandencontrole-programma moeten hebben” aldus chef onderhoud Derick Smith. “Een goed programma bevat de controle van bandenspanning, analyse, preventief onderhoud en veel meer. T Comm USA geeft ons met de P-Eye een technologie voor de controle van bandenspanning die eenvoudig te implementeren is en die net een stap voor is op de rest in het speelveld. Ik ben positief verrast door de effectiviteit en het gebruiksgemak van de P-Eye. De bestuurders zijn blij met de sensoren. Het geeft ze de zekerheid die ze nodig hebben als ze in de bus stappen."