T Comm Telematics - Over ons

Let op: opent in een nieuw venster Afdrukken

T Comm Telematics, gevestigd in Zoetermeer, is de producent van het T Comm Telematics systeem en het product P-Eye. Het T Comm Telematics systeem is een geperfectioneerd voertuigvolgsysteem waarbij alle bewegingen van een specifieke lading goed in beeld kunnen worden gebracht. Elke beweging en wijziging van het vooraf ingestelde pakket van eisen van de opdrachtgever worden nauwlettend gerapporteerd. (Zie verder www.tcommtelematics.com)

 

P-Eye is een Europees gepatenteerd product voor doelmatige bandendrukcontrole dat de bandenspanning onder controle houdt. Gebleken is dat een groot percentage van alle weggebruikers met een lage tot veel te lage bandenspanning rijdt; maar liefst 68% van de vrachtwagens rijdt met onderspanning (Bron: Goodyear) en ruim 52% van alle personenwagens (Bron: Ministerie van Verkeer en Waterstaat). Dit heeft T Comm Tracking & Tracing doen besluiten het product P-Eye te ontwikkelen en op de markt te brengen. De ontwikkeling en het testtraject hebben ongeveer twee jaar geduurd.


Met P-Eye is een flinke efficiëntiewinst te behalen voor o.a. de wagenparkbeheerder. Het controleren van de spanning van de banden met behulp van de P-Eye is eenvoudig. Maatschappelijk verantwoord ondernemen gecombineerd met het feit dat de geringe investering in "no time" terugverdiend kan worden maakt de P-Eye een aantrekkelijk product. Met elkaar leveren wij een positieve bijdrage aan het milieu, wij verhogen de veiligheid en wij verhogen de winstgevendheid van de transportondernemingen. Bel ons gerust voor meer informatie, wij komen graag bij u langs om ons product presenteren.